Regels

Ondernemers Binnenstad IJsselstein
Deze actie is een initiatief van de BIJ (Ondernemers Binnenstad IJsselstein) en is van toepassing zolang het Nederlands elftal actief is binnen het EK toernooi 2021.

Minimumleeftijd deelname
Om mee te kunnen doen moet je jezelf eerst even registreren. Hiervoor dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Ben je jonger en wil je toch graag meedoen? Vraag dan toestemming van je ouders of verzorgers om met hun gegevens mee te spelen.

Toestemming
Door mee te doen aan deze actie geef je toestemming om jouw emailgegevens te gebruiken voor commerciële doeleinden.

Invullen scores
Je kunt alle uitslagen van de geplande wedstrijden van het Nederlands elftal in één keer invullen, maar je kunt dit ook per naderende wedstrijd doen. Voordat de betreffende wedstrijd gespeeld wordt, kun jij op ieder moment nog jouw voorspelling aanpassen.

Prijzen
Per wedstrijd maak je kans op één van de vele prijzen. Je kunt dus altijd meedoen zolang het Nederlands elftal actief is. Degene die de meeste punten behaalt is de winnaar binnen de wedstrijdronde. Als het EK voor het Nederlands elftal is beëindigd, worden aan de hand van de hoogste puntenaantallen de drie winnaars van de grote prijzen bepaald. Bij gelijke puntenaantallen wordt er geloot.

Correspondentie
De BIJ behoudt te allen tijde het recht om aanpassingen te doen. Over de uitslag van deze wedstrijd en de prijsverdeling kan niet worden gecorrespondeerd.